İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - BEYLİKDÜZÜ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ

May

Kurumumuzun çalışmlarını ve genel olarak yaygın eğitim uygulamalarını geliştirmek için hedef kitlenin ve uygulayıcıların düşünceleri önem arzetmektedir. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlğümzün bu çerçevede düzenlediği Kurs Sonu Kursiyer Anketi ve Kurs Sonu Eğitici Anketi aşağıdaki linklerden ulaşılabilir durumdadır. Katılımlarınızla katkı sağlamanızı temenni ederiz.

Eğitici anketi için tıklayınız

Kursiyer anketi için tıklayınız

Sayın öğrencilerimiz,

Hayat Boyu Genel Müdürlüğünün 03.11.2017 Tarih ve e.18438720 Sayılı Oluru kapsamında, 2016-3 Dönemi ve önceki dönemlerde alan bilgisi “ALAN YOK” durumunda olan öğrencilerimizin alan bilgisi 2017-1 Dönemi dâhil olmak üzere 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sonuna kadar “ALAN YOK” olarak kalacaktır.  Bu durumdaki öğrencilerimizin 2017-1 Dönemi ders seçimleri tekrardan sistem tarafından otomatik seçilecektir. Öğrencilerimiz 2017-1 Dönemi derslerini öğrenci sayfalarından kontrol edebilirler.

Siz değerli öğrencilerimize saygıyla duyurulur.

Ekm

KAYIT YENİLEME işlemini gerçekleştiren öğrencilerimiz 7-8 Ekim 2017 tarihlerinde yapılacak olan EK SINAV SONUÇLARI SİSTEME AKTARILDIKTAN SONRA ders seçimlerini yapabileceklerdir. İLK KAYIT yaptıran öğrencilerimizin ise ders seçimleri OTOMATİK olarak yapılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.

Mrt

Açık Lisede kayıtlı olan ve zorunlu eğitim çağı içinde olan (18 yaşını doldurmamış) öğrencilerimizin her kayıt yenileme döneminde kayıt yenileme işlemlerini yapmaları zorunludur. Bu durumda olan ve kayıt yenilemelerini yaptırmayan öğrencilerimizin velileri yasal yaptırıma maruz kalacaklardır. Öğrencilerimizin kendilerine en yakın irtibat bürosuna giderek kayıt yenilemelerini yaptırmaları gerekmektedir.