İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - BEYLİKDÜZÜ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ

Ağu

Kurs kayıtlarımız 03.Eylül.2018  tarihinde başlıyor.

Ağu

2018-2019 eğitim öğretim yılı kurumuzda görev yapmak isteyen usta öğreticiler için başvuru duyurusu.

Haz

Kurumumuz bünyesinde yaz dönemi açılacak olan yetişkinlere ve çocuklara yönelik kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız için ön kayıt dönemi başlamıştır. Çocuklar için açılacak kurslarımız Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında açılacağı için sertifikalı kurslar çerçevesinde değildir. Başvurular kurumumuz kurslar bölümünden yapılacaktır.

May

Merkezimizin, düzenlenmesi geleneksel hale gelen yıl sonu sergisini İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet OKUR, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ömer ŞATIR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Barış YILDIZ´ ın ve İlçemiz Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşların değerli temsilcilerinin katılımıyla açtık. Kursiyerlerimizin bir yıl boyunca aldıkları eğitimlerin ve el emeklerinin sonucu ürünleri beğeniye sunulduğu bu heyecanlı günlerinde kendilerinin yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederiz.

May

Kursiyerlerimizin 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılında hazırlamış oldukları el emeği göz nuru ürünlerini, sizlerin beğenisine sunduğumuz yıl sonu sergimizde tüm vatanlaşlarımızı aramızda görmekten onur duyarız.

Mrt

Kurumumuz işaret dili eğiticisi Esra ÖZDEMİR tarafından Beylikdüzü Haldun Taner İlkokulu öğrencilerine İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri için İstiklâl Marşımızı işaret dili ile okuma çalışmalararı yapılmaktadır.

Kas

Rehberlik servisimiz kursiyerlerimizi hayata hazırlamaya ve yaşayacakları problemleri çözmelerinde yardımcı olmaya yönelik seminerlerine devam ediyor. Günümüzün en büyük problemlerinden olan stresle, başetme yöntemleri konulu seminerini büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

Kas

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında ÖSYM tarafından bir Yüksek Öğrenim Kurumuna yerleşmiş olmasına rağmen Açık Öğretim Liselerinden mezun olamayan öğrencilere 9-10 Aralık 2017’de yapılacak olan Açık Okullar Sınavlarına giriş hakkı tanındı.

Yüksekokul ya da üniversiteye kayıt yaptırmış Açık Öğretim Liseleri öğrencilerinin başvuru kayıtları 13-14-15 Kasım 2017 tarihlerinde alınacaktır. Açık Öğretim Liseleri web sayfasından ayrıntılı bilgiye ulaşılabilir.

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize bu sınavda ve eğitim hayatlarının tamamında başarılar dilerim.

Ali Rıza ALTUNEL

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü V.

Kas

Her yıl Kasım ayı içerisinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen ve bu yıl 36. sının yapıldığı Kitap Fuarını kursiyerlerimizle ziyaret ettik.

Ekm

2017/1. dönem Ders Seçme Ekranı açılmıştır. Öğrencilerimiz 26 Ekim 2017 Perşembe günü saat 18.00´ e kadar ders seçimlerini yapabilirler.

Not: 2017/1. dönem için ilk kayıt(yeni kayıt) yapan öğrencilerimiz ders seçimi yapmayacaklardır, ders seçimleri merkez tarafından otomatik olarak atanacaktır.

ÖNEMLİ NOT: 2017/1.DÖNEM SINAVI 9 - 10 ARALIK 2017 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

17.10.2017 tarih ve 14:21 saatli Ankara Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü duyurusudur

Ekm

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 05.10.2017 TARİH VE SAAT 17:30´ YAPTIĞI DUYURUDUR

Açık Öğretim Okullarının 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme iş ve işlemleri, 22 Eylül 2017 tarihinde tamamlanmıştır. Ancak, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından örgün eğitim okullarına yerleşemeyen öğrencilere, 30 Ekim 2017 tarihine kadar boş kontenjanlara başvuru hakkı verilmiştir. Bu nedenle, Genel Müdürlük Makamının 04.10.2017 tarih ve 15821464 sayılı Olur´u ile Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinin ilk kayıt işlemlerinin söz konusu öğrenciler için 30 Ekim 2017 mesai bitimine kadar açık olması ve ayrıca Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesine herhangi bir nedenle ilk kayıt veya kayıt yenileme yaptıramayan öğrenciler için ilk kayıt ve kayıt yenileme iş ve işlemlerinin, 12 Ekim 2017 mesai bitimine kadar açık olması kararlaştırılmıştır.

Duyurulur…

Ekm

Kurumumuz personeline Hayatboyu Öğrenme Genel Müdürümüz Ali Rıza ALTUNEL tarafından Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı koordinesinde uzaktan eğitim sınıfımızda Sene Başı Bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Eyl

Açık Öğretim Lisesinde öğrenim görmeye devam eden öğrencilerin sınavlarına hazırlanabilmeleri için Destekleme Yetiştirme Kurslarına katılımı, ilçe kapsamında belirlenen okullarda mümkün olacaktır. Kurs kayıt iş ve işlemleri e-kurs.eba.gov.tr adresinden açık öğretim öğrenci girişi yapılarak öğrencilerin kendisi tarafından yürütülecektir. Öğrencilerin giriş yapabilmeleri için Halk Eğitimi Merkezine başvurarak şifre talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Ock

Kurumumuz bünyesinde açılacak olan Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamındaki, liseden mezun olan öğrencilere yönelik üniversite sınavı hazırlık kursu ön kayıtlarımız başlamıştır. Öğrencilerimizin kayıt işlemleri için kurumumuza bizzat başvurmaları gerekmektedir.